Elevi Elevi Elevi Elevi
 • Global Team.
  Global Team
  Let's team up!
 • Global Team.
  Global Team
  Let's team up!
 • Global Team.
  Global Team
  Let's team up!
 • Global Team.
  Global Team
  Let's team up!
 • Global Team.
  Global Team
  Let's team up!
 • Global Team.
  Global Team
  Let's team up!
Politica de confidentialitate
--------------------------
 
1. Politica de protectie a datelor:
Dorind sa iti protejam datele personale, iti garantam ca ele vor fi tratate in mod securizat si confidential. Scopul acestei informari este ca tu sa stiti exact ce fel de date inregistram si transmitem, in cazul in care este necesar. Pe parcursul dezvoltarii ulterioare a acestui site si implementarii unor tehnologii noi, politica noastra referitoare la protectia datelor s-ar putea schimba de asemenea. De aceea, iti recomandm sa consultati aceasta sectiune periodic.

2. Informatii solicitate:
Tipul de informatii solicitate depinde de modul in care utilizezi paginile noastre de internet. Daca ne trimiteti un formular, iti vom solicita:
a). In cazul Companiilor si a Institutiilor:
Numele Companiei / Institutiei
CUI / NIF
Adresa Companiei/Institutiei
Numele si Prenumele persoanei de contact
Functia
Telefon
Email
Localitatea

b). In cazul Persoanelor fizice:
Numele si Prenumele persoanei de contact
Telefon
Email
Localitatea
Avem nevoie de aceste informatii pentru a putea raspunde solicitarii tale. Toate informatiile transmise de tine sunt salvate pe serverul nostru.
De asemenea, salvam informatii despre modul in care ai utilizat paginile noastre cu scopul de a-l analiza si a imbunatati serviciile pe care ti le oferim pe Internet.

3. Modul de utilizare a datelor tale:
Datele furnizate de tine sunt folosite in diverse moduri, de exemplu:
3.1 pentru a raspunde solicitarilor tale.
3.2 pentru a optimiza paginile noastre de internet. Fisierele de tip 'cookie' ne furnizeaza informatii in legatura cu paginile de internet sau programele accesate cel mai frecvent.
3.3 pentru marketing si publicitate. Le trimitem clientilor nostri emailuri despre programele si activitatile care ii intereseaza sau ii informam in legatura cu ofertele gratuite sau promotionale.

Daca ne trimiteti o solicitare vei primi alte oferte prin email numai cu acordul tau prealabil.

4. Siguranta datelor tale:
Global Team SRL se angajeaza sa faca tot ce este posibil pentru a garanta securitatea informatiilor de pe paginile noastre de internet. Am implementat proceduri tehnice, electronice si organizationale adecvate pentru a impiedica accesul neautorizat pe paginile noastre.
Daca folosesti un browser care permite criptarea datelor sau folosesti formularele noastre online, datele tale personale sunt protejate. Pentru a garanta securitatea informatiilor tale in timpul transferului, folosim software Secure Sockets Layer (SSL) pentru a transmite datele tale in forma criptata.

5. Protejarea datelor personale ale copiilor tai:
Global Team SRL nu vinde produse sau servicii minorilor. Toate produsele si serviciile destinate copiilor sunt vĂ¢ndute adultilor. Daca ai sub 18 ani, nu poti achizitona produsele sau serviciile noastre decit cu acordul parintilor sau tutorelui legal.

6. Limitarea raspunderii:
Datorita dezvoltarii continuue a Internetului, Global Team SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand aceste prevederi.

7. Mod de contact:
Daca ai intrebari sau observatii referitoare la politica noastra legata de confidentialitatea datelor personale sau doresti sa soliciti stergerea sau modificarea informatiilor despre tine, ne poti contacta pe adresa: Global Team SRL Romania Sediu social: Cluj-Napoca Str. Fabricii Nr. 65-67, Bl. C1, Sc.1, Parter, Spatiu comercial nr.3, Jud. Cluj
Tel:  004-0264-244.967
Fax: 004-0364-815.206
E-mail: *****@**********.ro
E-mail: *****.*******@**********.ro

---------------------------------------------------------------------------------

Termeni si conditii Politica de confidentialitate Politica de preturi Posteasa-ti parerea despre cursurile noastre Trafic Web